GESCHIEDENIS

Tonsor 1951 logo rond
ALS IK TERUGDENK AAN MIJN JEUGD, DENK IK METEEN AAN MIJN GROOTVADER. HIJ KENDE VEEL MENSEN, WERKTE DE HELE TIJD EN WERD DOOR IEDEREEN GERESPECTEERD. HIJ HAD EEN KLEINE WINKEL, EEN 'BOTTEGA' OM PRECIES TE ZIJN... DIE PLEK LEEK ME ENORM, DE GROOTSTE PLEK TER WERELD. ER WAREN ALLEEN MANNEN BINNEN: ZE LAZEN DE KRANT, ROOKTEN... EN ZATEN IN VREEMDE, GIGANTISCHE STOELEN.

MIJN GROOTVADER WAS KAPPER.
Tonsor 1951 Barbier traditie
tonsor 1951 historie
tonsor 1951 werk
IK BEN OPGEGROEID EN ZAG HEM WERKEN, BAARDEN EN HAREN KNIPPEN, DAG IN DAG UIT... HIJ DEED HET ELKE DAG GEDURENDE MEER DAN 50 JAAR.

VANDAAG MAAK IK DEEL UIT VAN DE DERDE GENERATIE VAN MIJN FAMILIE, EN ER IS MAAR ÉÉN DING WAAR IK SPIJT VAN HEB IN MIJN WERK: NOOIT MET HEM HEBBEN SAMENGEWERKT. DEZE BRIEF IS AAN JOU OPGEDRAGEN, OPA: JIJ HEBT MIJ GELEERD WAT TOEWIJDING BETEKENT... JIJ HEBT MIJ DE ZIEL VAN DIT BEROEP DOORGEGEVEN. JE GAF NOOIT OP.
NU BEN IK VOLWASSEN OPA, EN IK BEN OOK KAPPER.
tonsor 1951 letter italiaans
Tonsor 1951 NL
Tonsor 1951 letter engels
BEDANKT OPA.
TONSOR 1951
…EN HET VERHAAL GAAT DOOR

TONSOR HERINNERT ZICH HET OUDE LATIJNSE WOORD VOOR "BARBIER/KAPPER".
1951 IS DE DATUM WAAROP ONZE GROOTVADERS HUN EERSTE KAPPERSZAAK OPENDEN.

model groep tonsor
model tonsor 1951
model tonsor mare
WE ZIJN KAPPERS... ELKE DAG LUISTEREN WE NAAR DE BEHOEFTEN VAN ONZE KLANTEN EN CREËREN WE PRODUCTEN OM AAN HUN BEHOEFTEN TE VOLDOEN. ELK PRODUCT KOMT OP DE MARKT NADAT HET DOOR DUIZENDEN MANNEN IS GEBRUIKT EN GEWAARDEERD.